КОМИСИЈА ЗА
ЈАВНО-ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО
ВЕСТИ
од 14 прилога
03.07.2015.

Београд добио „зелено светло“ за сређивање депоније Винча

Комисија за јавно-приватно партнерство Владе Републике Србије дала је  позитивно мишљење на предлог пројекта који се односи на третман комуналног отпада у Београду, чиме је Град добио зелено светло да уђе у јавно-приватно партнерство за решавање великог еколошког проблема на депонији Винча.
07.05.2015.

Јавно-приватно партнерство и пројекти коришћења биомасе

Заменица председника Комисије за јавно-приватно партнерство Владе Републике Србије Андријана Јовановић изјавила је на округлом столу посвећеном  могућностима и перспективама одрживог коришћења биомасе у Србији  да јавно-приватно партнерство,  као модел за улагање у областима инфраструктуре, саобраћаја, енергетике и посебно заштите животне средине, није у потпуности искоришћено.
05.03.2015.

Србија и Француска: Договорена сарадња у области јавно-приватног партнерства

Комисија за јавно-приватно партнерство Владе Републике Србије (ЈПП) договорила је сарадњу са Агенцијом за техничку сарадњу Француске у унапређењу области јавно-приватног партнерства и концесија.
07.11.2014.

Стевановић: ЈПП подићи на ниво какав је потребан Србији

Председник Комисије за јавно-приватно партнерство Владе Републике Србије Драган Стевановић изјавио је данас да је Србија спремна да унапреди овај облик економског развоја како би квалитет услуга грађанима био бољи, а буџет Србије растерећенији.